Завантаження ...

Жителів Сумщини запрошують до участі у «Благодійній Україні»

Саме під такою назвою у Києві навесні пройде Національний конкурс для кращих благодійників та благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.



Саме під такою назвою у Києві навесні пройде Національний конкурс для кращих благодійників та благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.

Благодійники зможуть стати першими у п’ятнадцяти колективних, трьох індивідуальних і трьох спеціальних номінаціях. Заявки для участі у Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2017» прийматимуться до 15 лютого 2018 року.

За підсумком конкурсу кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни відзначать унікальною нагородою «Ангел добра» - у неформальному середовищі її іменують благодійним «Оскаром».

Обирати найкращих буде Національна експертна рада, до складу якої входитимуть співачка, журналістка та громадський діяч Анжеліка РУДНИЦЬКА, лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, співачка Марина Одольська, поет Сергій ЖАДАН та фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Очолюватиме раду президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса.

Експерти «Зеленої книги української доброчинності» визначають цей конкурс найбільш ефективним і корисним явищем для розвитку благодійності в Україні, а за останні п’ять років благодійні та громадські організації, установи, громадяни та діячі надіслали понад 2200 заявок на участь у конкурсі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: