Завантаження ...

Поліклініка обласної лікарні розпочала прийом на Ковпака,18 (+відео)

У перший день після переїзду реєстратор Галина підрахувала – до них звернулись близько півсотні людей. За словами жінки – як зазвичай.



У перший день після переїзду реєстратор Галина підрахувала – до них звернулись близько півсотні людей. За словами жінки – як зазвичай.

Відсьогодні у поліклініці ведуть прийом усі спеціалісти, за винятком логопеда, сурдолога, психотерапевта та психолога.

«На даний час на 4 поверсі, де вони мають працювати йдуть ремонтні роботи. Там вони ведуть прийом в окремому приміщенні. Про це всі знають. Є певні неузгодженості з тим, що не всі пацієнти знають, частина з них приїздила на стару базу. В основному, це ті, хто без направлення за власною ініціативою вирішили як це частенько буває вирішили відвідати обласну лікарню», – прокоментувала ситуацію завідувачка поліклініки обласної лікарні Олена Азарова.

Також на Ковпака, 18, не переїхав кабінет ультразвукової діагностики та половина ендоскопічного відділення. Їх переселення планують цього тижня. Зараз у 6-ти кабінетах поліклініки не має підводу води. Роботи довиконують. Ремонтують і ліфт. В одному з кабінетів – перепланування.

Окрім поліклініки сюди на Ковпака, 18 у корпус Б переїдуть 5 терапевтичних відділень обласної лікарні. У їхні ж приміщення на Троїцький переїдуть пацієнти психоневрологічного диспансеру.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: