Завантаження ...

На Сумщині любителю легких грошей загрожую шість років в’язниці

Працівники Буринського відділення поліції затримали місцевого жителя, який промишляв крадіжками з домоволодінь та господарських будівель мешканців райцентру.

Працівники Буринського відділення поліції затримали місцевого жителя, який промишляв крадіжками з домоволодінь та господарських будівель мешканців райцентру. Поліція відкрила кримінальне провадження і розпочала перевірку затриманого на причетність до інших подібних злочинів скоєних на території району.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, направлених на попередження злочинності, співробітники Буринського відділення поліції затримали 24-річного жителя районного центру, за підозрою у вчиненні крадіжок. Встановлено, що лише протягом трьох останніх днів, парубок примудрився скоїти щонайменше три крадіжки.

Так, в одну з ночей, зловмисник, зірвавши замок на сараї 63-річного жителя Бурині, проник всередину і викрав електрокабель та подовжувачі, дві каністри, 10 літрів бензину, інструменти та 80 гривень, завдавши господарю збитків на суму 800 гривень.

Наступної ночі, пошкодивши замок на дверях гаража в домоволодінні 60-річної мешканки, зловмисник викрав звідти грошові кошти в сумі 330 гривень та 80 метрів електрокабелю, спричинивши збитків на суму більше трьох тисяч гривень.

А пізніше, проникнувши на територію іншого чужого дворища, побачив незачинений хазяйський автомобіль та викрав з нього відеореєстратор з картою пам’яті та газову горілку з балоном. Збиток, який зловмисник завдав автовласнику, складає 1200 гривень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала перевірку затриманого на причетність до інших подібних злочинів скоєних на території району. За крадіжки, поєднані з проникненням у житло або інше приміщення чи сховище, зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: