Завантаження ...

У Сумах Зарічний районний суд слухає справу ТОВ «Сумитеплоенерго» (+відео)

Зарічний районний суд міста розглядає позов про визнання протиправними дії посадових осіб та скасування протоколу громадських слухань.

Зарічний районний суд міста розглядає позов  про визнання протиправними дії посадових осіб та скасування протоколу громадських слухань. Йдеться про слухання у серпні цього року,  коли обговорювали  питання про підвищення тарифу на тепло та гарячу воду.

“В актовому залі,  де мали проходити слухання,  відсутній був  представник місцевого самоврядування, а його присутність передбачається постановою НКРЕКП, відсутній був представник НКРЕКП, представники ТОВ «Сумитеплоенерго» покинули актовий зал. Це на мій погляд унеможливлювало розгляд питання щодо зміни тарифів”, – говорить позивач Олександр Соколов.

Представник ТОВ “Сумитеплоенерго” позов заперечує. Представник міської  ради Юлія Мельник зазначила, що позов заперечує, обґрунтування у письмовому вигляді надала на розгляд суду. Представників НКРЕКП на засіданні не було.

У підсумку оголосили перерву у засіданні до 2 листопада, до 10 ранку.

Обговорення тарифів тричі не відбувалися через незадоволення громадськості їхнім проведенням. У  жовтні  НКРЕКП розглядало тарифи ТОВ «Сумитеплоенерго».  Тоді заступник міського голови назвав нову вартість тепла обґрунтованою. Того ж дня 13 жовтня Зарічний райсуд міста виніс ухвалу стосовно заборони ініціювати перед регулятором підвищення тарифу на тепло та гарячу воду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: