Завантаження ...

У Сумах два лікувальні заклади досі без тепла

Два сумські лікувальні заклади, які знаходяться в одному приміщенні, залишаються без тепла. Це відділення дитячої поліклініки та жіноча консультація.

Два сумські лікувальні заклади, які знаходяться в одному приміщенні, залишаються без тепла. Це відділення дитячої поліклініки та жіноча консультація. Обидві – на першому поверсі житлового будинку на Парковій,1.

Температура у приміщеннях близько 15-16 градусів. При цьому жіноча консультація №3 продовжує працювати у звичному режимі. Щодо відділення другої дитячої поліклініки – тут обмежили прийом дітей. Відповідне оголошення знаходиться біля реєстратури.

«У відділенні холодно. Причина – в будинку проводяться якісь роботи по опаленню. Як буде далі – будуть нас повідомляти. На сьогоднішній день ми обмежили прийом здорових дітей. Ну а ті, що захворіли звертаються”, – каже завідуюча відділенням дитячої поліклініки №2 Галина Зайцева.

«У будинку на Парковій,1 у підвальному приміщенні проводиться капітальний ремонт. Капітальний ремонт системи опалення і гарячої води. Ми зробили проект ще весною цього року, але з першого липня відбулися зміни у законодавстві і прийшлось проект перероблювати і проводити комплексну експертизу. Ці роботи були завершені у вересні цього року. Був знайдений підрядник, заключний з ним договір і роботи розпочалися. Але, на жаль, ми трошки не встигли до опалювального періоду», – каже директор Департаменту інфраструктури Сумської міськради Григорій Яременко.

За його словами, ремонтні роботи триватимуть упродовж двох тижнів. Опалення обіцяють включити на початку листопада.

Зазначимо, у решті медичних закладів і садочках опалення почали вмикати два тижні тому, з 10 жовтня.У житловому секторі та школах міста тепло пустили з 17-го числа. Наразі холодними через пориви мереж залишаються близько 10 сумських будинків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: