Завантаження ...

Чунгул

Рік - 2016
Країна -  Україна
Мова дублювання - оригінал
Жанр - трилер, драма
В головних ролях - Богдан Юсипчук, Анна Гуляєва, Георгій Поволоцький, Віктор Демерташ, Володимир Мунтян, Георгій Поволоцький
Режисер - Олександр Альошечкін, В'ячеслав Альошечкін
Сценарій - Олександр Альошечкін
Тривалість - 74 хв.
Вікові обмеження 16+  

Головний герой фільму – хлопець на ім’я Денис (Богдан Юсипчук). Йому потрібно перегнати машину замовника з одного міста до іншого. Дорогою автомобіль ламається, і столичному хлопцеві доводиться зупинитися в незнайомому місці на ремонт. Хто ж міг знати, що це напівпорожнє село насправді не таке гостинне. Місцевий чаклун бере досить високу ціну з тих, хто хоче залишити ці краї живим та неушкодженим. Але яку плату він візьме з Дениса? Надто якщо врахувати, що донька чаклуна Олеся (Ганна Гуляєва) закохалася в гостя.

Містичний трилер «Чунгул» – чергове дітище братів Олександра та В’ячеслава Альошечкіних («Синевір»). Картина знімається повністю на спонсорські кошти. За словами творців, це дає їм можливість вільно почуватися у творчому плані. Знімальний процес проходив на Київщині. Узагалі ж назва фільму – це назва населеного пункту. З тюркської перекладається як вир, трясовина, потрапивши в яку людині дуже складно вибратися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: