Завантаження ...

Жителі середмістя Сум ризикують потонути у бруді (+відео)

Усе через те, що перевізник відмовляється вивозити відходи. «Сумбудкапітал» програв цьогорічний конкурс і вже згортає діяльність, бо, каже його керівник, вони вичерпали запас міцності

Усе через те, що перевізник відмовляється вивозити відходи. «Сумбудкапітал» програв цьогорічний конкурс і вже згортає діяльність, бо, каже його керівник, вони вичерпали запас міцності. Що підкосило підприємство? І хто замість нього працюватиме для сумчан далі, з`ясовували наші журналісти. Сьогодні вранці жителі центру міста були неприємно здивовані. Кажуть, прокинулися – а сміттєві контейнери перевернуті то перевернуті, то – переповнені.

Ми додзвонилися до перевізника. За договором, компанія до травня мала б іще вивозити сміття. Але там кажуть: до конкурсу працювали за старим тарифом. Сподівалися на перемогу та нові ціни на послуги, але програли. Тож далі працювати собі в мінус – не збираються.

Тому почали збирати контейнери. Про що напередодні попередили владу. Мовляв, до побачення. У мерії ж тепер екстрено шукають заміну. І погрожують санкціями – за демарш.
Тим часом активісти самі привезли сміття – під стіни мерії. Бо, кажуть, місто вкрай захаращене, а комунальникам до того немає справи. Тому й натякнули очільнику Сум: після транспортного, сміттєве питання у нього має бути першим на порядку денному.



За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: