Завантаження ...

На сесії міської ради очільник міста опинився перед дилемою: розривати чи ні договір із «Номак-інвест» (+відео)

Забудовник уже 7 років як зводить будинок на вулиці Інтернаціоналістів – у рамках програми молодіжного житлового кредитування.

Забудовник уже 7 років як зводить будинок на вулиці Інтернаціоналістів – у рамках програми молодіжного житлового кредитування. Інвестори гроші заплатили, квартири ж і досі не отримали. Але «бити горщики» з «Номак-інвест» воліють не всі.

Почали з приємного. Олександр Лисенко нагородив відзнакою міського голови майстра спорту з армреслінгу та срібного призера Чемпіонату світу Миколу Педоренка. Така ж відзнака дісталася й тренеру хлопця. Далі пішла сіль… Одна із депутатів заявила: інформаційний портал міської ради перетворився на особисту сторінку мера. В депутатському запиті запропонувала профільтрувати контент сайту. У відповідь міський очільник згадав гріхи «попередників» – тих, із якими Ірина Дяденко була в одній команді.

Наступний депутатський запит – щодо земельного дерибану. Анатолій Жук звертається до прокурорів із вимогою перевірити роздачу ділянок у Сумах «на ліво, на право». Говорить, декі угіддя райдержадміністрація видає під індивідуальне садівництво всупереч Генплану міста.

І запит щодо порталу, і запит щодо земель депутати підтримали майже одноголосно. А от далі опинились на роздоріжжі… До сесійної зали прийшли інвестори фонду молодіжного житлового кредитування. Потенційні власники квартир блоку «В» просять розірвати договір із горе-забудовником. Жителі ж блоку «Д» того ж будинку проти такого. Адже їх помешкання майже готові. Залишилося тільки запустити в них тепло.

До питання розірвання договору з забудовником депутати пообіцяли повернутися наступної сесії. Поки ж дають «Номак-інвест» випробувальний місць – на те, щоб обігріти багатостраждальний корпус «Д».




За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: