Завантаження ...

ПФК «Суми» вдало з’їздив у сусідню Полтавську область (+відео)

Саме там, у Карлівці, змушена грати свої домашні матчі алчевська «Сталь». Тренер сумчан Юрій Ярошенко випустив у «старті» одразу двох номінальних форвардів і такий тактичний хід миттєво дав результат. «Суми» завдяки голу Гребенюка повели в рахунку вже на 2-ій хвилині матчу.

Саме там, у Карлівці, змушена грати свої домашні матчі алчевська «Сталь». Тренер сумчан Юрій Ярошенко випустив у «старті» одразу двох номінальних форвардів і такий тактичний хід миттєво дав результат. «Суми» завдяки голу Гребенюка повели в рахунку вже на 2-ій хвилині матчу. Асистував Іванові інший гравець лінії атаки – Артур Каськов.

Відставання «сталевари» скоротили на 43-ій хвилині матчу. Ефектний сольний прохід із точним ударом удався кращому форварду номінальних господарів Роману Локтіонову. Команда обласного центру знову забила на початку тайму. Чудовий удар Олександра Лебеденка став надскладним для голкіпера «Сталі». Більше голів у Карлівці не було, тож 1:2 – «Суми» вперше в історії перемагають алчевську команду на виїзді. Хоча й досить умовному.





За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: