Завантаження ...

За дві тисячі гривень забили до смерті (+відео)

У Білопіллі підлітки палицями та цеглинами відлупцювали пенсіонера так, що той Богові душу віддав. Натомість малолітні розжилися на дві тисячі гривень. Нелюдів шукали недовго

У Білопіллі підлітки палицями та цеглинами відлупцювали пенсіонера так, що той Богові душу віддав. Натомість малолітні розжилися на дві тисячі гривень. Нелюдів шукали недовго.

До чергової частини Білопільського райвідділу зателефонував місцевий житель. Каже, вже кілька днів його сусід-пенсіонер не з’являється у дворі і не відповідає на телефонні дзвінки.

Раніше до нього вже навідувалися у пошуках металу та чогось цінного, тож сусід учув неладне.

Цього разу ласих до наживи ніщо не сполохало. Видовище на подвір’ї старенького пенсіонера виявилося не для слабодухих. Понівечене тіло валялося під кущем, а поблизу – закривавлені палиці та уламки цегли. Сліди привели до вбивць. Ними виявилися місцеві малолітні. Які не раз зазирали до двору старого за заробітком.

Розжилися друзі у закатованого дідуся двома тисячами гривень, які поділили по-братськи. Зараз щодо юних нелюдів відкрито кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. А це від 10-ти до 15-ти років за ґратами.




За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: