Завантаження ...

Відбулась друга обласна спартакіада серед людей з обмеженими можливостями (+ відео)

На старт вийшли усі бажаючі, переважно з проблемами опорно-рухового апарату, а таких назбиралось понад півсотні, із Сум, Тростянця, Лебедина та Білопілля. Це вже другий такий масштабний захід у яких поєднались і спортивні змагання і приємне дозвілля.

На старт вийшли усі бажаючі, переважно з проблемами опорно-рухового апарату, а таких назбиралось понад півсотні, із Сум, Тростянця, Лебедина та Білопілля.

Це вже другий такий масштабний захід у яких поєднались і спортивні змагання і приємне дозвілля. У програмі - настільний теніс, шашки, дартс, заїзди на інвалідних візках та крос. Не дивлячись на певні вади у здоров’ї серед цих людей є чимало спортсменів, які демонструють високі результати не тільки на всеукраїнському, але й міжнародному рівнях. Це і чемпіонка дефлімпійських ігор Ганна Шостак, гравці національної збірної з футзалу серед спортсменів з вадами зору Вадим Швець та Максим Філь. Доволі пристойні результати показує на міжнародній арені і Микола Педоренко, який готується до чемпіонату світу, який відбудеться у жовтні в польському містечку Гдиня.
Звісно, не обійшлось і без нагород. Найкращих результатів у настільному тенісі досягли Сергій Чмиленко та Наталья Васильєва. У дартсі – Сергій Золотухін. Серед візочників переміг Сергій Тітенко, а у легкоатлетичному кросі – Сергій Смиченко.



За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: