Завантаження ...

У сумських дітей з вадами зору побільшає шансів на одужання (+ відео)

Організатори благодійної акції «Серце до серця» зібрали кошти для малих пацієнтів обласної лікарні. Цьогоріч до скриньок для пожертв сумчани поклали більше 150-ти тисяч гривень. Допомогти цими коштами можна буде семи тисячам малих сумчан.

Організатори благодійної акції «Серце до серця» зібрали кошти для малих пацієнтів обласної лікарні. Цьогоріч до скриньок для пожертв сумчани поклали більше 150-ти тисяч гривень.

Допомогти цими коштами можна буде семи тисячам малих сумчан. Саме стільки дітей в області мають вади зору. Щороку ця сума збільшується. Як і примножується кількість тих, хто хоче допомогти цим дітям.

Усі гроші віддадуть обласній лікарні. Вже у січні наступного року там куплять терапевтичний лазер. Він дозволить проводити лікування не лише запальних, але й дистрофічних захворювань та допоможе у піднятті гостроти зору малих пацієнтів.

За роки своєї волонтерської роботи благодійники допомогли апаратурою дітям з вадами слуху. Купляли конче необхідні інсулінові помпи та апарати реанімації для новонароджених. Фонд звітує за кожну зібрану чи то витрачену копійку, кажуть благодійники. Тому й довіра до акції щороку зростає.



За матеріалами СОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: