Завантаження ...

Найкращі полотна художника Нікаса Сафронова – у Сумах (+відео)

Хто він – модний портретист чи жива легенда? Власну думку складали сумчани. Його називають одним із найуспішніших художників сучасності. Роботи Сафронова красуються в оселях відомих зірок і політиків

Хто він – модний портретист чи жива легенда? Власну думку складали сумчани.

Його називають одним із найуспішніших художників сучасності. Роботи Сафронова красуються в оселях відомих зірок і політиків. У свої вічні 18 постійно кудись поспішає та не перестає творити…творити ще з більшим завзяттям. Ви спитаєте, як він все встигає? Відповідь проста – власний творчий графік.

Найрізноманітніші сюжетні мотиви змогли побачити та відчути й сумчани. А назва експозиції «Вибране» говорить сама за себе – тут зібране найкраще. 60 робіт – і стільки ж історій. Поряд із квітучими пейзажами та соковитими натюрмортами прозирають тонкі сюрреалістичні мотиви. Тонку вуаль відкриває і світовий творчий бомонд.

Гордість виставки – полотно «Призрак из прошлого». Над картиною художник трудився довгих два роки… Історія ж у неї дещо містична, як, власне, і сама назва.

Вердикт відвідувачів: роботи художника прийшлися по душі… тим, хто з мистецтвом товаришує вже давненько. Задоволеними залишились і ті, для кого ця виставка – дебютна. Вподобали щось для себе навіть найменші поціновувачі прекрасного.

Саме завдяки власному баченню та авторському стилю «Dream Vision», Нікас Сафронов увійшов до Книги рекордів Гіннеса як найбільш неординарний художник сучасності. А щодо експозиції, наступною творчою місциною стане Львів. У Сумах виставка працюватиме до 11 травня.




За матеріалами СОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: