Завантаження ...

Сп’янілий водій вчинив ДТП в обласному центрі (+відео)

Прибувши та огородивши місце автопригоди, патрульні встановили, що водій автомобіля Nissan Qashqai виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з транспортним засобом



Автопригода сталася по обіді 11 серпня на вулиці Прокоф’єва

Прибувши та огородивши місце автопригоди, патрульні встановили, що водій автомобіля Nissan Qashqai виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з транспортним засобом Nissan Juke, який рухався в зустрічному напрямку.

Під час спілкуванням із 56-річним керманичем Nissan Qashqai, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити огляд на стан сп’яніння в медичному закладі чоловік категорично відмовився.

Інспектори склали на водія адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП та ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, яка керувала транспортним засобом з ознаками сп’яніння) КУпАП. Матеріали передано до суду.

Та вже за кілька годин 37-річна керманичка автомобіля Nissan Juke все ж звернулася до медичного закладу для надання медичної допомоги. Про це було повідомлено слідчо-оперативну групу Сумського відділу поліції. Триває перевірка.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: