Завантаження ...

Сьогодні на Сумщині протестувальники можуть перекрити дорогу

У зв’язку із проведенням сьогодні поблизу с. Симонівка Сумського району мирної акції за ініціативи аграріїв області, в період з 14.30 до 15.30 можливе тимчасове обмеження учасниками акції руху



У зв’язку із проведенням сьогодні поблизу с. Симонівка Сумського району мирної акції за ініціативи аграріїв області, в період з 14.30 до 15.30 можливе тимчасове обмеження учасниками акції руху транспорту по автодорозі «Н-07» Київ-Суми-Юнаківка. Самі ж учасники акції заявляють , що жодним чином не будуть заважати проїзду спецавтомобілів .

Аби не допустити порушень правил безпеки дорожнього руху, можливих заторів на період проведення заходу, поліцейські організовують об’їзд транспортних засобів та пропонують наступні альтернативні шляхи руху:
  • Зі сторони м. Києва: поворот на с. Терешківка - в с. Терешківка поворот в напрямку с. Степанівка – по с. Степанівка виїзд на трасу Конотоп- Суми (направо до м. Суми). Близько 24 км.
  • Зі сторони м. Суми: біля колишнього посту ДАІ поворот наліво на трасу Полтавського напрямку – на перехресті поворот до м. Лебедин – в м. Лебедин виїзд в напрямку с. Михайлівка - с. Підопригори – с. Штепівка – траса Київ –Суми – Юнаківка (наліво до м. Києва). Близько 100 км.

Можливий об’їзд з м. Суми: с. Степанівка – поворот наліво в напрямку «Протитуберкульозного диспансеру» - с. Терешківка – виїзд на трасу траса Київ –Суми – Юнаківка (направо до м. Києва). ). Близько 24 км.

Відділ комунікації поліції Сумської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: