Завантаження ...

На Сумщині працівники поліції охорони затримали злодія-невдаху та його приятеля

На двох чоловіків, які серед ночі велосипедами перевозили мішки з вантажем, звернув увагу черговий екіпаж групи реагування поліції охорони. Поліцейські зупинили підозрілих громадян та опитали.



На двох чоловіків, які серед ночі велосипедами перевозили мішки з вантажем, звернув увагу черговий екіпаж групи реагування поліції охорони. Поліцейські зупинили підозрілих громадян та опитали. І з‘ясували, що один з них щойно обікрав чужу садибу.

Як зізнався сам злодій, 41-річний раніше неодноразово судимий чоловік, він «зазирнув» на нежиле з першого погляду подвір‘я. Переліз через паркан, оглянув двір – і не знайшов нічого такого, щоб можна було перепродати чи здати на металоприймальник. Відтиснувши фомкою двері, зайшов у хату, і став оглядати чуже житло. Виніс водонагрівач, змішувач для ванни, деяке металеве кухонне начиння, а також спустошив холодильник.

Ледве склав все це у мішки, як йому зателефонував його приятель і попросив зустрічі. Чоловік відповів, що знаходиться біля будинку за такою-то адресою, і у нього є речі, які він хоче здати на пункт прийому вторсировини, і йому потрібна допомога.

Приятель прибув буквально за кілька хвилин, і, повантаживши на велосипеди чуже майно, повезли його до найближчого металоприймальника.

Чоловіки саме обговорювали, як розпорядитися вирученими коштами, коли їх на півдорозі помітили уважні правоохоронці.

Працівники поліції охорони викликали на місце події слідчо-оперативну групу Лебединського відділення поліції, та передали обох громадян своїм колегам. А вже слідчі відкрили за фактом крадіжки кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 185 КК України кримінальне провадження та повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину. Також співробітники поліції сповістили власників обікраденого будинку, і вилучене у злодія майно їм буде повернуто після закінчення слідчих дій.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: