Завантаження ...

СумДУ приймав учасників навчального туру для молодих науковців в рамках чеського проєкту

18 листопада Сумський державний університет вітав учасників навчального туру для молодих науковців. Захід проходить в рамках проєкту



18 листопада Сумський державний університет вітав учасників навчального туру для молодих науковців. Захід проходить в рамках проєкту "Підтримка потенціалу молодих співробітників університету в сфері освіти і науково-дослідної діяльності в Україні" в кооперації між університетами України та Чеської Республіки. В рамках візиту СумДУ та всім партнерським університетам було подаровано саджанець дерева гінкго білоба на знак росту майбутньої співпраці.

8 молодих науковців з України та 2 представники Чеського університету природничих наук м.Прага завітали до Сумського державного університету, щоби ознайомитись з науковою інфраструктурою та зустрітись з колегами. Мета туру - обмінятися чинними практиками забезпечення якості та розвитку досліджень поглибити співробітництво та обговорити можливості розвитку наукових навичок, співпраці між молодими вченими та їхніми командами. Окремими сесіями туру є вдосконалення науково-дослідних компетенцій учасників. У СумДУ учасники туру зустрілися із представниками системи забезпечення якості освіти, взаємодії з роботодавцями, розвитку інновацій та стартапів, факультету технічних систем та енергоефективних технологій і навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. Олега Балацького.

Заходи відбуваються в рамках спільного проєкту Чеського університету природничих наук в Празі й СумДУ, СНАУ та БНАУ за фінансової підтримки Чеського агентства розвитку. Координатором проєкту з української сторони є Оксана Замора, доцент кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: