Завантаження ...

На Сумщині магазинна камера відеонагляду допомогла поліцейським встановити крадія дорогого гаджету

Зловмисник скористався неуважністю іншого відвідувача крамниці і викрав залишений на полиці дорогий мобільний телефон.



Зловмисник скористався неуважністю іншого відвідувача крамниці і викрав залишений на полиці дорогий мобільний телефон. Проте останнього швидко викрили правоохоронці, адже дії злодія зафіксувала камера відеонагляду, встановлена в приміщенні магазина.

Про крадіжку мобільного телефону вартістю у 7 000 гривень в поліцію повідомив сам власник. Чоловік розповів: вибираючи у магазині товар, залишив на кілька хвилин свій ґаджет на полиці поруч себе. Затим відійшов на два-три кроки, а коли повернувся, виявив, що той зник зник.

Прибувши на виклик, правоохоронці передивились записи з камер відеоспостереження, і побачили на ньому злодія - іншого відвідувача крамниці. Цей чоловік знаходився поруч, і добре бачив, чим зайнятий потерпілий. Однак замість того, щоб звернути його увагу на залишений телефон, він забрав термінал і якнайшвидше покинув прміщення.

Завдяки зображенню на записах підозрюваного чоловіка поліцейські знайшли. Ним виявився 50-річний місцевий мешканець. Він розкаявся у своєму вчинку і повернув потерпілому його мобільний.

У поліції вчинок чоловіка кваліфікували як крадіжку та відкрили стосовно нього кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. У разі доведення його вини за скоєне йому загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: