Завантаження ...

На Сумщині поліція помістила під варту жінку, що ледве не вбила свого співмешканця

Поліцейські оголосили їй підозру у спричиненні чоловіку тяжких тілесних ушкоджень. Суд обрав громадянці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



Поліцейські оголосили їй підозру у спричиненні чоловіку тяжких тілесних ушкоджень. Суд обрав громадянці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Коли до чергової частини Краснопільського відділення поліції надійшла інформація від жительки одного з сіл про сварку та ґвалт у дворі її сусідів, на виклик негайно вирушив екіпаж сектору реагування патрульної поліції підрозділу.

На місці події працівники поліції виявили нетверезе подружжя. Хмільний чоловік, до того ж, мав ще й ножове поранення черевної порожнини. Правоохоронці негайно надали йому домедичну допомогу, викликали «швидку» та слідчо-оперативну групу.

За словами 46-річної господині будинку, її чоловіка поранив їх знайомий, що буцімто приходив до них з іншого села. Поліцейські перевірили її версію, однак вона не підтвердилась. Більше того, виникли ґрунтовні підозри щодо самої жіночки, оскільки під час огляду будинку було вилучено ряд речових доказів, в тому числі й ніж з нашаруванням бурої речовини, які свідчили, що поранення чоловіку спричинила саме вона.

Під час повторної розмови з співмешканкою потерпілого, жінка все ж таки зізналася, та розповіла про обставини того вечора. Разом з чоловіком вони добряче випили, і, звичайно, між ними виник конфлікт. Сварка переросла у бійку, і вона вдарила чоловіка у бік ножем. Згодом, вже перебуваючи у лікарні, сам потерпілий підтвердив її слова.

Слідчі Краснопільського відділення поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), в рамках якого всі вилучені речові докази направлені на експертизу. Саму ж підозрювану у відповідності з рішенням суду, який обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком 60 діб без внесення застави, поміщено до слідчого ізолятора. У відповідності до санкції статті їй може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: