Завантаження ...

В результаті сімейних та приятельських «розбірок» в Сумах потерпіли троє громадян

У першому випадку за ніж під час з‘ясування стосунків ухопилась молода жінка. У другому - від рук сумчанина потерпіли двоє його знайомих.



У першому випадку за ніж під час з‘ясування стосунків ухопилась молода жінка. У другому - від рук сумчанина потерпіли двоє його знайомих. Наразі постраждалі знаходяться під наглядом медиків, а в причинах та обставинах сварок, що призвели до таких наслідків, розбираються правоохоронці.

Поліцейські встановили, що між 21-річною дівчиною та її співмешканцем виник конфлікт. Захищаючись, вона схопила зі столу ніж. В результаті 37-річний чоловік з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини доправлений до хірургічного відділення однієї з міських лікарень.

Конфлікт з подібними наслідками того ж дня стався в іншому районі Сум. Троє приятелів приїхали до свого знайомого, аби розібратися з ним з приводу обурюючих написів на паркані. В якості аргументу зі своєї сторони 25-річний чоловік дістав ножа. В результаті двоє з візитерів потрапили до лікарні: у 28-річного громадянина лікарі констатували проникаючі ножові поранення грудної клітини з великою крововтратою, у 25-річного молодика – непроникаюче ножове парення. Перший знаходиться у реанімації, інший – у торокальному відділенні лікарні.

Наразі в поліції за обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, в рамках яких з‘ясовують причини та обставини події. Нагадуємо: санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: