Завантаження ...

У Сумах оператор, що вивозить сміття, завищив свої тарифи (+відео)

Як повідомив сайт Суспільного, ТОВ «А-Муссон» завищив свої тарифи на вивезення сміття. Такі висновки зробили у Держпродспоживслужбі Сумщини після перевірки.



Як повідомив сайт Суспільного, ТОВ «А-Муссон» завищив свої тарифи на вивезення сміття. Такі висновки зробили у Держпродспоживслужбі Сумщини після перевірки. Загалом, кажуть, надавач послуги міг узяти зайвого зі своїх споживачів більш як на 8 млн грн. – якби такий тариф діяв рік. Не передбачений законом прибуток на три млн 67 тис грн та високу зарплату працівників, якої не було - це складові, через які споживачам виписували платіжки більші, ніж мало бути.

Затвердили такий тариф рішенням виконкому у липні цього року. За словами заступника мера з комунальних питань Олександра Журби, до того розрахунки перевіряли. Зараз документи надавача послуги перевірять ще, бо отримали припис.

На підприємстві нам сьогодні обіцяли дати коментар, а потім сказали – приходьте завтра. Окрім «А-Муссону» збирає і вивозить побутове сміття також у Сумах «Сервісресурс». Останньому тариф теж підвищили в липні. За нашими підрахунками, середній розмір тарифу для мешканців багатоквартирних будинків і приватного сектору у них різниться на 2,5 грн у розрахунку з людини на місяць.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: