Завантаження ...

У жителя Сумщини працівники поліції вилучили пістолет

З початку нинішнього року на Сумщині поліцією зареєстровано 202 злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї та встановлено 196 осіб, що підозрюються у скоєнні цих кримінальних правопорушень.



З початку нинішнього року на Сумщині поліцією зареєстровано 202 злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї та встановлено 196 осіб, що підозрюються у скоєнні цих кримінальних правопорушень. Черговий факт незаконного зберігання зброї вчора виявила поліція Краснопільщини.

В ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 24-річного жителя села Мезенівка, працівники Краснопільського відділення поліції виявили стартовий пістолет «ЗОРАКІ», попередньо - з ознаками переробки під вогнепальну зброю. Пістолет вилучено та направлено на експертизу. Звідки молодий чоловік взяв зброю, і з якою метою зберігав, з’ясує слідство.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Громадянину може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: