Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу один боєприпас виявлено, один знешкоджено

12 листопада групою піротехнічних робіт було проведено роботи зі знешкодження 76-мм артилерійського снаряду часів Другої світової війни,



12 листопада групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Охтирському районі було проведено роботи зі знешкодження 76-мм артилерійського снаряду часів Другої світової війни, який раніше було виявлено мешканцем с. Грунь, в лісі, на відстані до 4 км від житлових будинків.

Цього ж дня, до Служби порятунку «101» надійшла інформація про виявлення предмету схожого на боєприпас у лісосмузі с. Басівка Роменському районі. Ним виявився 76-мм артснаряд, який знаходився на відстані до 2 км від житлових будинків. На місці небезпечної знахідки правоохоронцями виставлено охорону, надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Пам'ятайте! Вилучення та знешкодження даних предметів можуть здійснювати лише відповідні фахівці – піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: