Завантаження ...

Шосткинський спортсмен-візочник встановив черговий рекорд

У Національному реєстрі рекордів України зареєстрували ще одне досягнення шосткинців Дмитра Васильцова. В кінці серпня спортсмен-візочник Дмитро Васильцов подолав на активній інвалідному візку ультрамарафонскую дистанцію



У Національному реєстрі рекордів України зареєстрували ще одне досягнення шосткинців Дмитра Васильцова.

В кінці серпня спортсмен-візочник Дмитро Васильцов подолав на активній інвалідному візку ультрамарафонскую дистанцію в 102,97 км по маршруту Шостка-Кролевець-Шостка. На це йому знадобилося 10 годині 41 хвилині 12 секунд.

Досягнення шосткинців - рекорд України. Це найдовша дистанція, яку в нашій країні долали на активній інвалідному візку.

Після експертної оцінки досягнення Дмитра Васильцова внесено до Національного реєстру рекордів України. На підтвердження він отримав відповідний сертифікат.

Цікаво, що для шосткинців - це четвертий рекорд. У 2012, 2013, 2014 роках наш земляк встановлював рекорди за кількістю пройдених протягом року марафонів на активній інвалідному візку.

12 листопада Дмитра Васильцова з новим досягненням привітав генеральний директор компанії «Фармхім» Микола Федько. Це підприємство тривалий час допомагає спортсмену-колясочнику.

Генеральний директор підприємства вручив спортсмену-колясочнику подарунок - смартфон, який допоможе йому фіксувати спортивні досягнення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: