Завантаження ...

Неврологічне відділення міської лікарні № 4 закривають на капітальний ремонт

Корпус неврологічного відділення КНП «Міська клінічна лікарня № 4» найближчим часом планують закрити на ремонт. Проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт неврологічного корпусу виготовлена



Корпус неврологічного відділення КНП «Міська клінічна лікарня № 4» найближчим часом планують закрити на ремонт.

Як повідомляють у відділі охорони здоров'я і управлінні капітального будівництва та дорожнього господарства, проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт неврологічного корпусу виготовлена, кошти на початок ремонтних робіт у міському бюджеті також передбачені.

Тож ремонтні роботи запланували розпочати найближчим часом.

На час ремонту пацієнтів переведуть до інших медичних закладів, а саме КНП «Центральна міська клінічна лікарня» та КУ «Сумська міська клінічна лікарня №5». Наразі вони готові до розміщення додаткових хворих.

Окрім цього, протягом тижня буде розроблено маршрут пацієнтів з інсультами. Таких госпіталізуватимуть до ЦМКЛ та клінічної лікарні № 5.

Також у відділі охорони здоров'я розробляють план оптимізації ліжкового фонду лікарні №4. Загальна кількість ліжко-місць лікувального закладу – 220, зокрема, 60 неврологічного відділення, з яких 10 ліжок – хоспісні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: