Завантаження ...

Волонтери СумДУ провели акцію «Теплі обійми»

6 листопада волонтери університету провели акцію «Теплі обійми». Студенти дарували посмішки та гарний настрій всім перехожим на вулиці Соборній.



6 листопада волонтери університету провели акцію «Теплі обійми». Студенти дарували посмішки та гарний настрій всім перехожим на вулиці Соборній. Море позитиву та заряд гарного настрою отримали як ініціатори акції так і містяни, які долучились до акції.

Волонтер Лебєдєва Надія прокоментувала: «Мені здається, що з кожним роком, коли ми проводимо цей захід, люди реагують на нього більш доброзичливо. А в осінні холоди обійми та гарні емоції зігрівають найкраще.»

Волонтер Дейнека Марина також поділилася своєю думкою: «Люди реагували по-різному. Багато хто відмовлявся. Але все ж таки більшість погоджувалась. І саме вони робили настрій, тому що відразу з'являлась посмішка до самих вух, купа побажань гарного дня і настрою. І взагалі багато хто дякував і говорив, що це дуже піднімає настрій і потрібно так робити частіше. Дякуємо за проведення такого заходу!»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: