Завантаження ...

Програму розвитку доріг місцевого значення розробляють на Сумщині (+відео)

Як повідомив сайт Суспільного, в Сумській області мають затвердити програму розвитку автомобільних доріг місцевого значення на 2020-2023 роки. Одна з проблем, яку має вирішити програма – контроль за навантаженням.



Як повідомив сайт Суспільного, в Сумській області мають затвердити програму розвитку автомобільних доріг місцевого значення на 2020-2023 роки. Одна з проблем, яку має вирішити програма – контроль за навантаженням. Згідно законодавства, максимальна вага машин, які можуть рухатися такими дорогами – 24 тони. Дорога на село Бездрик, що за 12 кілометрів від Сум. За інформацією управління інфраструктури Сумської облдержадміністрації, за два роки тут капітально відремонтували один кілометр 300 метрів за вісім мільйонів гривень. До Бездрицької об’єднаної територіальної громади входить іще три села: Токарі, Червона Діброва та Зацарне.

Олександр Маркін показує один з знаків, які виготовила сільрада для попередження водіїв про обмеження ваги. Чому автомобілі для підприємства ідуть з перевищенням ваги більш ніж удвічі ми намагалися отримати коментар у керівниці заводу. Директорка Бездрицького заводу Юлія Манжелей говорити на камеру відмовилась, у розмові повідомила, що факт перегрузу був виявлений не на машині, яка належить заводу, а у перевізника.

Це засідання щодо затвердження проекту програми розвитку доріг місцевого значення, яке відбулося 17 жовтня в Сумській облраді.

Депутати не прийняли проект програми, відправивши його на доопрацювання. Коли вона буде винесена в кінцевому варіанті для затвердження обласною сесією – поки не відомо. За інформацією начальника Управління інфраструктури облдержадміністрації Володимира Дудченка в Сумській області 5100 кілометрів доріг місцевого значення. На їх ремонт з держбюджету було виділено у минулому році – 457млн грн, в цьому році – 573 млн грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: