Завантаження ...

На Сумщині 17 жовтня вогнеборці запобігли масштабній пожежі в житловому секторі

17 жовтня о 07:27 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Пушкіна в с. Грунь Охтирського району. Про загоряння повідомив власник будівлі.



17 жовтня о 07:27 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Пушкіна в с. Грунь Охтирського району. Про загоряння повідомив власник будівлі. На місце події було направлено черговий караул 6 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Грунь.

По прибуттю було встановлено, що горить покрівля будинку та прибудови до нього на площі до 23 кв. м. утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будинку.

О 08:14 загоряння локалізували, не допустивши його подальшого розповсюдження, а о 09:40 – витративши на гасіння близько 6 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиниця спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області та 1 автомобіль та 2 працівники місцевої пожежної команди с. Грунь.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: