Завантаження ...

Сумчанина, що стріляв у таксиста, взято під варту

Нагадаємо: 14 жовтня 29-річний молодик спричинив водію таксі чисельні травми голови, шиї та грудної клітини. Співробітники поліції оперативно затримали нападника, і сьогодні суд обрав йому запобіжний захід



Нагадаємо: 14 жовтня 29-річний молодик спричинив водію таксі чисельні травми голови, шиї та грудної клітини. Співробітники поліції оперативно затримали нападника, і сьогодні суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Подія сталася в Сумах кілька днів тому, близько 22:30. Молодий чоловік, замість того, аби розрахуватися з таксистом, дістав предмет, схожий на пістолет, і здійснив близько двадцяти вистрілів у бік водія. В результаті останній з чисельним травмами обличчя, шиї та грудної клітини потрапив до лікарні.

Викликані працівники поліції оперативно затримали правопорушника, та вилучили у нього зброю. Як з‘ясувалось, це не перший випадок такої поведінки громадянина – влітку цього року він безпричинно напав на двох дівчат, спричинивши їм обом серйозні тілесні ушкодження.

В поліції стосовно затриманого відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене з особливою зухвалістю із застосуванням предмету, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України. Спочатку він був затриманий в порядку статті ст. 208 КПК України, а сьогодні суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без визначення розміру застави.

Йому загрожує покарання у вигляді ув‘язнення строком до 7 років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: