Завантаження ...

На Сумщині рятувальники ліквідували загоряння неексплуатуємого житлового будинку по вул. Шкільна в м. Глухів

19 вересня о 21:39 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємого житлового будинку по вул. Шкільна в м. Глухів.



19 вересня о 21:39 на лінію екстреного виклику 101 надійшло повідомлення про загоряння не експлуатуємого житлового будинку по вул. Шкільна в м. Глухів. Про пожежу повідомили випадкові перехожі. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено, перекриття та покрівля на площі до 1 кв. м. та стіни на площі до 10 кв. м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання, а для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, що розташована на відстані 200 м від осередку горіння.

О 22:00 загоряння локалізували та не допустили його поширення на решту споруди, а о 23:02 – витративши на гасіння до 10 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 10 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: