Завантаження ...

На Сумщині шахрайка зняла порчу за вісім тисяч

Саме таку суму віддала пенсіонерка з Липово- долинського району. Незнайомки, з якими вона спілкувалась, переконали її в необхідності «зняти наведену порчу».



Саме таку суму віддала пенсіонерка з Липоводолинського району. Незнайомки, з якими вона спілкувалась, переконали її в необхідності «зняти наведену порчу». Після того, як цілительки пішли, господарка виявила втрату всіх заощаджень.

До Липоводолинського відділення поліції із завою про шахрайство звернулася 69-річна місцева. Вона розповіла, що хотіла зняти порчу, натомість втратила гроші. Зі слів заявниці до неї на подвір’я прийшли дві невідомі : перша, з дозволу, зайшла в дім , а друга залишилась чекати на вулиці. Гостя запевнила, що на заявницю накладена порча. Та запропонувала провести обряд щоб її зняти. Зазначила, що для ритуалу потрібні всі гроші,які вона зберігає вдома, газета, подушка та наволочка. Господарка виконувала всі доручення : взяла гроші , замотала їх в газету, поклала в подушку під наволочку. Як все це було зроблено, «цілителька» наказала вийти до іншої кімнати та рахувати до 40. Так вона і зробила. А повернувшись не побачила ані жінок, ні грошей. Тут вона зрозуміла, її ошукали.

За даним фактом працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України і вживають заходів щодо розшуку зловмисниць.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: