Завантаження ...

На заступницю мера Сум НАЗК склало протоколи (+відео)

Як повідомив сайт Суспільного, Національне агентство з питань запобігання корупції склало на заступницю сумського міського голови Альону Дмітрєвськую два протоколи про порушення нею законодавства



Як повідомив сайт Суспільного, Національне агентство з питань запобігання корупції склало на заступницю сумського міського голови Альону Дмітрєвськую два протоколи про порушення нею законодавства, а саме мова йде про вчинення нею правопорушень пов’язаних з корупцією. Таку інформацію оприлюднило НАЗК на своєму офіційному сайті. Розгляд справи призначений у Зарічному суді міста Сум на 26 вересня. Про це сказала прес-секретарка Зарічного райсуду Наталія Сидоренко.

Ми намагались зв’язатися з Альоною Дмітрєвскою, її телефон вимкнений. За словами керівника прес-служби Сумської міськради Ольги Семенистої заступниця мера з понеділка знаходиться у відпустці. Для того, аби дізнатися причини складених протоколів, ми направили запит на публічну інформацію до Національного агентства з питань запобігання корупції України. Якщо ж провину заступниці мера доведуть, їй загрожує штраф у розмірі від 6800 грн до 13 600 грн або позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: