Завантаження ...

На Сумщині знищено 35 боєприпасів часів минулих війн

14-16 вересня піротехніками Міжрегіонального центру швидкого реагування на території Сумської області було вилучено 35 боєприпасів часів Другої світової війни



14-16 вересня піротехніками Міжрегіонального центру швидкого реагування, під керівництвом капітана служби цивільного захисту Тараса Коваля, на території Сумської області було вилучено 35 боєприпасів часів Другої світової війни: чотири артилерійських снаряди калібру 76мм та тридцять одну мінометну міну калібру 82мм, які раніше виявили жителі Недригайлівського , Конотопського та Сумського районів.

Всі вказані вибухонебезпечні предмети були вилучені та знищені піротехніками МЦЩР ДСНС України у спеціально відведених для цього місцях.

ДСНС застерігає: «Кожен може натрапити на вибухову знахідку, і від того, як правильно себе поводити, буде залежати збереження вашого здоров’я, а іноді і життя. Слід пам’ятати прості правила: у разі знаходження вибухонебезпечних предметів негайно телефонуйте до Служби порятунку, не беріть їх до рук та не підпускайте сторонніх.» Окремо звертаємось до батьків з проханням нагадувати своїм дітям про небезпеку пустощів зі снарядами, гільзами, патронами. Не забувайте наводити сумні приклади та контролювати їх дозвілля.

Пам’ятайте: неухильне виконання заходів безпеки збереже вам і оточуючим життя!

Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: