Завантаження ...

Національну поліцію на Cумщині очолив новий керівник

Представив нового начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Руслана Пинягу голова Національної поліції України Сергій Князєв.



Представив нового начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Руслана Пинягу голова Національної поліції України Сергій Князєв. Тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Ірина Купрейчик привітала нового головного поліцейського області та побажала успіхів у роботі на Сумщині

«Жителі області очікують від національної поліції перш за все гарантування безпеки їх життя, здоров’я, цілісності їх майна, покращення умов для ведення бізнесу тощо. Я вірю, що правоохоронці під Вашим керівництвом зможуть забезпечити спокій і мир на Сумщині», – зазначила Ірина Купрейчик.

Також тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації подякувала за роботу колишньому начальнику ГУНП в Сумській області Миколі Лушпієнку.

Представляючи Руслана Пинягу, Сергій Князєв зазначив, поліцейські саме Сумської області в багатьох показниках є прикладом для інших областей, а сумський спецназ – найкращий в Україні за результатами змагань, які проводилися нещодавно: «Сумщину можна назвати школою поліції, адже уже невдовзі багатьох сумських поліцейських чекає призначення на керівні посади у Києві та інших областях».

Довідково: Руслан Пиняга працював начальником управління карного розшуку ГУМВС України в Київській області, у 2018 – заступником начальника Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції у Києві, а в Сумах у 2017 – заступником начальника ГУНП – начальником кримінальної поліції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: