Завантаження ...

Шосткинські гімнастки підкорили Одесу

13-15 вересня відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Одеса Мама 2019». Понад 260 гімнасток з різних міст України приїхали на ці змагання.



13-15 вересня відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Одеса Мама 2019».

Понад 260 гімнасток з різних міст України приїхали на ці змагання. Команда Шосткинської КДЮСШ «Барса» в складі 6 гімнасток гідно представила Сумщину, завоювавши бронзові нагороди в різних вікових категоріях. Вітаємо Степаніщенко Алеся, Харламова Поліну, Чернову Єлизавету, Гончаренко Софію, Заєць Єлизавету і їх тренера Юлію Токарєву.

Особливістю цих змагань було проведення фестивалю показових виступів. Оцінювало номера професійне журі, в складі якого були відомі люди Одеси. Боротьба між учасниками була дуже жорсткою, тому оцінювалася окремо музика, композиція, акторська майстерність, костюм і хореографія. З відривом і сумою 240 балів серед команд переможницями фестивалю стали наші дівчата Єлизавета і Олександра Заєць з номером «Дві половинки». Вони були єдиними, хто отримав по 10 балів від кожного члена журі за хореографію. Шостка піднялася на першу сходинку п'єдесталу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: