Завантаження ...

На Сумщині чоловік покалічив рідного батька

45-річний житель Буринського району під час сварки так побив старого, що той втратив око. Поліцейським пояснив, що був п’яний, тож пригадав «старі образи».



45-річний житель Буринського району під час сварки так побив старого, що той втратив око. Поліцейським пояснив, що був п’яний, тож пригадав «старі образи».

До чергової частини Буринського відділення поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до лікарні доставлений 74-річний місцевий з множинними гематомами вік та обличчя, контузія важкого ступеню, розрив склери ока. Сам потерпілий пояснив, що його побив син. Поліцейські розшукали чоловіка наступного дня в сараї, де він спав.

Опитавши всіх учасників події поліцейські відтворили картину того , що сталося. Батько і син мешкають в одному селі, але в різних будинках. Між ними склалися неприязні стосунки. Син нерідко згадував чоловікові колишні образи в його бік. Проте зустрічались вони часто, адже син тримав в господарстві батька свою худобу. Того вечора він шукав свою дружину. Припускаючи, що вона могла бути у батька, зайшов до нього. Під час розмови між чоловіками виник конфлікт, чи то тому що хтось неправильно вигодовує худобу, чи то тому, що пригадались дитячі образи але свої дії син, будучи напідпитку, вже не контролював. Спочатку вдарив старого рукою по обличчю, а потім почав бити палицею. Випадковим свідком події стала його донька, яка також зайшла до батька, відчуваючи недобре. Вона і викликала швидку.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Покаранням за каліцтво батька сину може коштувати до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: