Завантаження ...

На Сумщині третій рік поспіль проводять виставку «Сумщина аграрна»

Усі заходи проходитимуть 14 вересня на території Сумського національного аграрного університету. У програмі – виставка техніки та тварин, ярмарок та дегустація сільськогосподарської продукції



Усі заходи проходитимуть 14 вересня на території Сумського національного аграрного університету

У програмі – виставка техніки та тварин, ярмарок та дегустація сільськогосподарської продукції від виробників, виставка-продаж виробів народних промислів; тематичні семінари; тест-драйви техніки; творчі майстер-класи; робота дитячого містечка та міні-музею виробів декоративно-ужиткового мистецтва; різноманітні конкурси та тематичні забави.

Також відбудеться ІІ щорічний фестиваль «Вареник-Фест». Під час фестивалю всі бажаючі зможуть поласувати варениками з різними смаками та начинками власного виробництва СНАУ, інших навчальних закладів та закладів громадського харчування Сум.

Цей, вже традиційний захід, покликаний представити жителям області та гостям з інших регіонів аграрний потенціал Сумщини, познайомити агровиробників з новинками та перевіреними часом зразками сільськогосподарської техніки, створити майданчик для спілкування та обміну досвідом між представниками аграрного бізнесу, організувати цікаве та змістовне дозвілля для всіх відвідувачів виставки.

Місце проведення заходів: м. Суми, Сумський національний аграрний університет, вул. Г. Кондратьєва, 160. Початок 14 вересня о 9:00.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: