Завантаження ...

На Сумщині до Дня підприємців готують цікаві заходи

Заходи з нагоди Дня підприємця відбудуться в Сумах біля стадіону «Ювілейний» 14 вересня. У програмі – представлення продукції місцевих виробників продуктів харчування, кафе, ресторанів у фудкортах



Заходи з нагоди Дня підприємця відбудуться в Сумах біля стадіону «Ювілейний» 14 вересня

У програмі – представлення продукції місцевих виробників продуктів харчування, кафе, ресторанів у фудкортах, аграрний ринок, локації виробників одягу та аксесуарів, сфери послуг.

У роботі лекторію щодо розвитку власної справи візьмуть участь Дмитро Кулібабін (ІТ), Олександр Мороз (ресторатор), Володимир Пахолюк (медіа), Альберт Цукренко (арт). Інші підприємці говоритимуть про організацію та розвиток бізнесу на селі, зокрема виноградарства та ягідництва.

Передбачено також й нагородження переможців обласного конкурсу «Кращий підприємець року».

Ввечері відкриють «таємну» сцену, де виступатимуть запрошені музиканти, а у кожного, хто зацікавлений у створенні або подальшому розвитку бізнесу, буде можливість у легкій невимушеній обстановці знайти однодумців або бізнес-партнерів.

Місце проведення заходів: арт-платформа Tribuna Park, стадіон «Ювілейний», вул. Гагаріна, 11, м. Суми. Початок 14 вересня о 14:00.

Ознайомитись з програмою свята можна тут.

Довідково. День підприємця в Україні встановлено згідно з Указом Президента «Про День підприємця» від 5 жовтня 1998 року №1110/98, «…враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки…»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: