Завантаження ...

Автовласників єврономерів поки штрафувати не будуть (+відео)

Як повідомив сайт Суспільного, відсьогодні набрав сили закон, за яким власників авто з іноземною реєстрацією можуть штрафувати.



Як повідомив сайт Суспільного, відсьогодні набрав сили закон, за яким власників авто з іноземною реєстрацією можуть штрафувати. Розмір штрафу за перевищення перебування транзитного не розмитненого авта на території України від 10 до 20 діб – 17 тис грн, від 20 до 30 діб – 85 тис грн, понад місяць - 170 тис грн або конфіскація машини. Поки нікого не штрафують.

Учора у Києві власники машин зустрічались з представниками міністерства інфраструктури, нацполіції та Офісу президента.

Закон про розмитнення авто з іноземною реєстрацією ухвалили торік у листопаді. На той час - за даними митників - на території України перебували понад 600 тисяч таких авто. До травня, за даними державної фіскальної служби, розмитнили близько 400-от тисяч машин, тобто дві третини. У травні Верховна Рада на 90 днів відклала запровадження штрафів для власників автомобілів на іноземній реєстрації. За словами речниці Сумської митниці Анни Андронової станом на вчорашній день митницею оформлено більше 3 тис автівок, сплачено платежів майже на 180,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: