Завантаження ...

На Сумщині взято під варту чотирьох грабіжників

За клопотанням Путивльського відділу Конотопської місцевої прокуратури взято під варту чотирьох осіб, які скоїли грабіж. Подія сталась 14 серпня 2019 року в м. Путивль.



За клопотанням Путивльського відділу Конотопської місцевої прокуратури взято під варту чотирьох осіб, які скоїли грабіж.

Подія сталась 14 серпня 2019 року в м. Путивль. Четверо зловмисників у вечірній час на автомобілі одного з них приїхали до приватного будинку. Коли господар відчинив двері, один із чоловіків відразу ударив його кулаком у обличчя, після чого потерпілому наказали не чинити опір і не заважати. Побоюючись за своє життя, господар будинку міг лише спостерігати, як грабіжники виносять з будинку його речі. Чоловіки забрали в потерпілого всі цінності, не погребували навіть меблями та чавунними батареями.

Вже через два дні співробітники поліції затримали всіх чотирьох зловмисників. Затриманим від 31 до 36 років, троє з них проживають у м. Буринь, один – у м. Путивль. До цього всі вже відбували покарання за різні злочини. Наразі чотирьом затриманим повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 186 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло) КК України. За скоєне їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: