Завантаження ...

У Сумах завершилося громадське обговорення щодо проекту Еспланади

Управління архітектури та містобудування оприлюднило результати розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації



Управління архітектури та містобудування оприлюднило результати розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території між вулицею Харківська, проспектом Михайла Лушпи та вулицею Івана Сірка у м. Суми».

Відповідний звіт оприлюднено на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

28 вересня 2016 року Сумська міська рада ухвалила рішення № 1139-МР «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 26 березня 2014 року № 3198-МР «Про розроблення містобудівної документації «Детальний план території між вулицею Харківська та проспектом Михайла Лушпи у м. Суми».

На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» управління архітектури та містобудування провело процедуру громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у розробленому проекті містобудівної документації (розробник – ФОП Біленко О.І.)

Письмові пропозиції на адресу управління приймалися з 1 липня по 2 серпня 2019 року.

19 липня у малій сесійній залі Сумської обласної ради відбулися громадські слухання. Пропозиції, внесені на слуханнях, носили характер рекомендацій щодо реалізації проекту і не мали характеру зауважень.

На адресу управління надійшли 2 звернення громадян: Томашевського А.А. та Базіля Р.В. та 2 звернення організацій: ТОВ «СЕНС» і управління державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради.

В регламентований термін до 16 серпня 2019 року управлінням, як замовником містобудівної документації, спільно з ФОП Біленко О.І. опрацьовані всі надані пропозиції.

Управління погоджується з обґрунтуваннями розробника по кожному із поставлених у пропозиціях питаннях і вважає, що спірні питання між розробником і замовником, не мають місця, а пропозиції, про врахування яких розробник і замовник не можуть прийняти самостійно рішення, відсутні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: