Завантаження ...

СумДУ серед проєктів-переможців конкурсу 2019 року Програми ЄС Еразмус+

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) оголосило результати конкурсу 2019 р. за напрямом “Розвиток потенціалу вищої освіти” програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+.



Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) оголосило результати конкурсу 2019 р. за напрямом “Розвиток потенціалу вищої освіти” програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+. За результатами конкурсу Європейською Комісією загалом було відібрано 163 проєкти, в тому числі 8 проєктів за участі України, які розпочнуть діяльність з жовтня 2019 р. Загальний бюджет проєктів для України становить понад 7 150 000 євро.

Серед переможців з України – проєкт за участі Сумського державного університету “Підтримка українських університетів щодо визнання освітніх кваліфікацій” (Qualifications recognition support for Ukrainian universities 609995-EPP-1-2019-1-PL-EPPKA2-CBHE-SP), координатором якого є Ягелонський університет (Польща), який спрямований на розробку та впровадження механізмів приведення ступенів вищої освіти, що присуджуються в Україні до міжнародних стандартів.

Нагадуємо, що Сумський державний університет має багаторічний досвід успішного виконання масштабних проєктів за програмами Європейського Союзу, в тому числі найбільшу в світі міжнародну грантову програму Еразмус+.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: