Завантаження ...

Завдяки камерам спостереження поліція Сумщини викрила крадія

В Ромнах, завдяки встановленим камерам відеонагляду, поліція викрила зловмисника, який викрав гроші з кіоску, куди зайшов купити поїсти.



В Ромнах, завдяки встановленим камерам відеонагляду, поліція викрила зловмисника, який викрав гроші з кіоску, куди зайшов купити поїсти.

Ввечері до Роменського відділу поліції надійшло повідомлення, що з кіоску були викрадені гроші. Поліцейським, які прибули за викликом продавчиня пояснила, що нестачу 650 гривень виявила під час перерахунку грошей в касі. Жінка припустила, що до крадіжки міг бути причетний хтось з покупців.

Поліцейські передивились відео з камер відеонагляду, встановлених в закладі, і побачили, як один з відвідувачів витягує гроші з каси та ховає собі під одяг, поки продавець готує його замовлення.

«Поліцейські відразу впізнали крадія, - коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції, - Ним виявився неодноразово судимий 30-річний місцевий мешканець. Його розшукали і він зізнався, що викрадені гроші витратив на свої потреби».

По даному факту в поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: