Завантаження ...

Сумський мер порушив питання ремонту та утримання дитячих майданчиків

Міський голова Олександр Лисенко під час щопонеділкової апаратної наради порушив питання ремонту та утримання дитячих майданчиків.



Міський голова Олександр Лисенко під час щопонеділкової апаратної наради порушив питання ремонту та утримання дитячих майданчиків.

Щодо кількості та стану таких доповіли директор департаменту інфраструктури міста Едуард Велитченко та начальник управління з питань праці Анатолій Занченко.

Останній повідомив, що загалом по місту нараховується 1400 дитячих майданчиків. Фахівці управління з питань праці обстежили кожен із них і з’ясували, що всі вони є безпечними для дітей, але деякі потребують ремонту та балансоутримувача.

Саме це, переконаний керманич міста, допоможе зберегти дитячі майданчики в придатному до використання стані.

«Тільки-но дитячий майданчик встановлюється – процедура щодо його подальшого утримання повинна бути дотримана. Тож з’ясовуйте, як саме це буде працювати і хто доглядатиме за всіма дитячими майданчиками в місті», – дав доручення Олександр Лисенко своїм підлеглим.

Директор департаменту інфраструктури міста повідомив, що на сьогодні з усіх дитячих майданчиків на балансі департаменту перебувають 49. Долю ж інших мають вирішити найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: