Завантаження ...

Випадки фалисифікації виборчої документації зафіксувала нацполіція на Сумщині (+відео)

Як повідомив сайт UA:Суми, нацполція Сумщини відкрила 4 кримінальні провадження за фактом фальсифікації виборчої документації.



Як повідомив сайт UA:Суми, нацполція Сумщини відкрила 4 кримінальні провадження за фактом фальсифікації виборчої документації. За інформації речниці Нацполіції області Ельвіри Біганової члени дільничних виборчих комісій підписували протоколи голосування до закриття дільниць. Такі факти було зафіксовано у Сумському, Шосткинському та Путивльському районі. // Перше провадження відкрили ж у Сумах, фальсифікації виявили на цій дільничній комісії, що розташована у навчально-виховному комплексі №16, що на добровільній. До її закриття з головою комісії працювали представники поліції. Заступник голови та один із спостерігачів так пояснили присутність на їх дільниці правоохоронців.

Голова дільничної виборчої комісії під час закриття дільниці о 20:00 продовжувала давати пояснення поліції. Щодо самого волевиявлення, то на цій дільниці на Добровільній мали голосувати 1910 виборців, на момент її закриття проголосувало 978 людей. Явка тут склала понад 50% відсотків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: