Завантаження ...

«Король Лев»

Рік
2019
Країна
США
Мова
українська
Жанр
сімейний, пригоди, анімація, драма
У головних ролях
Дональд Гловер, Джеймс Ерл Джонс, Біллі Айкнер, Сет Роген, Джон Олівер
Режисер
Кобі Смолдерс
Сценарій
Джефф Натансон
Прокат
З 18 липня 2019 до 14 серпня 2019
Тривалість
118 хв.
Вікові обмеження
0+

Звертаємо особливу увагу, що у нашому кінотеатрі глядачам пропонується переглянути ексклюзивну версію стрічки у технології ІМАХ. Творці фільму постаралися і підготували для показу на екранах ІМАХ варіант, що містить зображення на 26% більше за розміром в порівнянні зі звичними екранами кінотеатрів. Кожен зможе не просто переглянути фільм, а буквально поринути в атмосферу фільму – замість звичного для ока співвідношення сторін екрану 2.4:1 фільм демонструватиметься у форматі 1.9:1.

Левеня Сімба народилося в родині вождя прайду Муфаси і мало би стати наступним главою прайду. Але у підступного дядька Шрама були свої плани на цей рахунок.

Студія Walt Disney Pictures активно займається ігровими рімейками своїх класичних анімаційних фільмів. Після перезапусків п'яти картин різних років черга дійшла до ще одного легендарного мультфільму. Новий «Король Лев» стане рімейком однойменного мультфільму 1994 року. Тоді картина зібрала в прокаті рекордні суми для анімаційного проекту – майже $ 1 млрд. І в два рази більше прибутку отримала від продажу прав використання персонажів як торгової марки. Оригінальний мультфільм вважається одним з найуспішніших проектів в світовому кінематографі. У жовтні 2016 року стало відомо, що Джон Фавро стане режисером мультфільму. За його словами, буде використана та ж технологія візуальної реальності, яку він застосував при зйомках «Книги джунглів», що вийшла в 2016 році.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: