Завантаження ...

На Сумщині оперативники викрили «садових» крадіїв

В пошуках грошей на спиртне, двоє жителів Шостки обікрали три садових будинки містян, завдавши збитків потерпілим на суму понад 5 000 гривень.



В пошуках грошей на спиртне, двоє жителів Шостки обікрали три садових будинки містян, завдавши збитків потерпілим на суму понад 5 000 гривень.

В поліцію Шостки звернулися одразу троє власників садових будинків поблизу Шостки. Заявники розповіли, що невідомі злодії проникли до помешкань на присадибних ділянках та викрали звідти вироби з металу, електричну дриль, бензопилу та інше майно, на суму понад 5 000 гривень.

«В ході проведення ряду оперативних заходів, співробітники кримінального розшуку встановили двох підозрюваних, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ними виявились двоє місцевих мешканців, 30 та 32 років. Останні розповіли, що викрадені речі встигли продати, а гроші витратили на спиртне. Правоохоронці вже знайшли, вилучили та повернули власникам частину викраденого, щодо іншого майна - підозрювані зобов’язались відшкодувати завданий матеріальний збиток потерпілим».

У своє виправдання чоловіки кажуть, що зустрілися випадково, випили і… не вистачило грошей на спиртне. Вирішили піти красти майно до садових будинків.

Наразі відносно підозрюваних в поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне їм загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: