Завантаження ...

15 липня – останній день внесення змін до списків виборців та розгляду звернень щодо зміни місця голосування

Про це під час апаратної наради зазначив начальник обласного відділу адміністрування Державного реєстру виборців Юрій Васильченко



Про це під час апаратної наради під головуванням тимчасово виконуючої обов’язки голови облдержадміністрації Ірини Купрейчик зазначив начальник обласного відділу адміністрування Державного реєстру виборців Юрій Васильченко

Увагу голів райдержадміністрацій, міських голів було звернено на те, що 15 липня останній день внесення змін до списків виборців, що подається виборцем до органу ведення реєстру, а також останній день розгляду звернень виборців до органів ведення реєстру щодо тимчасової зміни місця голосування без зміни виборчої адреси.

Відтак у цей день відділи ведення Реєстру виборців будуть працювати до 24 години. Тому органам місцевого самоврядування та головам райдержадміністрацій необхідно забезпечити охорону приміщень та підвезення працівників зазначених відділів у разі потреби.

Довідково: Усі відділи ведення Державного реєстру виборців вже стовідсотково забезпечили виготовлення та передачу 963 дільничним виборчим комісіям попередніх списків виборців та іменних запрошень. До попередніх списків виборців включено 862 303 виборців.

Виготовлення уточнених списків виборців відділами ведення Реєстру заплановано на 16 та 17 липня, а передача їх дільничним виборчим комісіям відбудеться в період 17 та 18 липня.

З 27 травня до відділів ведення Державного реєстру виборців апаратів районних державних адміністрацій, міських рад та дільничних виборчих комісій звернулися 3 650 виборців, з них 53 - про включення до Реєстру, 248 - про внесення змін до персональних даних, 2 978 - про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси, 371 виборців перевірили свої персональні дані в Реєстрі виборців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: