Завантаження ...

Команда шосткінських ракетомоделістів - срібний призер Чемпіонату України

З 26 червня по 2 липня в Дніпрі проходив Чемпіонат України та Кубок Янгеля з ракетомодельного спорту. У змаганнях взяла участь і команда спортивно-технічної лабораторії Шосткинського заводу "Імпульс"



З 26 червня по 2 липня в Дніпрі проходив Чемпіонат України та Кубок Янгеля з ракетомодельного спорту.

У змаганнях взяла участь і команда спортивно-технічної лабораторії Шосткинського заводу "Імпульс" під керівництвом заслуженого тренера України Юрія Гапона. У складі команди Шостки виступали Владислав Чиж, Денис Мозок, Георгій Липський, Максим Лавриненко та Юрій Палагута.

Як повідомляє Юрій Гапон, серед претендентів на нагороди були по дві команди з Ніжина та Харкова, а також з Дніпра, Києва, Івано-Франківська, Чернігова, Херсона, представники Полтави, Житомира, Маріуполя. Чемпіонат проводився серед дорослих і юніорів. Наші спортсмени взяли участь в обох видах змагань.

Команда Шостки двічі стала срібним призером: серед дорослих і серед юнаків.

- Чемпіонів в особистому заліку в цьому році, на жаль, не маємо, але дві срібні і бронзову нагороди отримав Максим Лавриненко, бронзову нагороду - Владислав Чиж і срібну - Георгій Липський. Команда виступила рівно, займаючи стабільно другі-треті місця за класами моделей в командному заліку, а в категорії моделей на висоту польоту навіть завоювала командний кубок. Такі результати вивели наших хлопців на другу сходинку п'єдесталу серед дорослих команд і серед команд юніорів, - повідомляє Юрій Гапон.

Фінансування участі шосткінських ракетомоделістів в Чемпіонаті здійснювалося за рахунок призових коштів, отриманих командою за перемогу в нинішньому Ukraine Rocket Challenge. За підсумками виступу шосткинці Владислав Чиж, Георгій Липський та Максим Лавриненко запрошені кандидатами в збірну команду України з ракетомодельного спорту та візьмуть участь в Чемпіонаті Європи, який відбудеться в кінці серпня в Румунії, пише Шостка.INFO.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: