Завантаження ...

У Сумах обговорили питання енергопостачання лікарень

Головні лікарі сумських лікувально-профілактичних закладів обговорили питання співпраці медичних підприємств та установ з постачальниками енергії на місцевому рівні



Головні лікарі сумських лікувально-профілактичних закладів обговорили питання співпраці медичних підприємств та установ з постачальниками енергії на місцевому рівні, усунення перешкод задля забезпечення надійного та безперебійного енергопостачання лікарень.

Зустріч відбулась в рамках реалізації Проекту «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що впроваджується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH.

Участь у заході також взяли заступник міського голови Олександр Журба, представники відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії департаменту фінансів, економіки та інвестицій, відділу охорони здоров’я, представники тепло- і енергопостачальних компаній: ТОВ «Сумитеплоенерго», Дирекції «Котельня Північного промвузла», ТОВ «Енера Суми», ПАТ «Сумиобленерго».

Під час зустрічі разом з експертами Проекту Сергієм Пінчуком та Олегом Масленніковим обговорені такі питання як: проблема відсутності конкуренції серед постачальників енергії, процедура укладання угод (договорів) на постачання енергоресурсів, процес формування вартості електроенергії, упровадження автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії (АСКОЕ), перспективи співпраці з Дирекцією КППВ. Також учасники отримали роз’яснення основних засад Закону України «Про ринок електричної енергії», що вступив в дію з 1 липня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: